Campagnetest

Home/Campagnetest

 DE CAMPAGNETEST BINNEN 24 UUR

De campagnetest is de oplossing om snel en gemakkelijk een campagne te testen.

We leggen jouw campagne online voor aan 100 respondenten uit jouw doelgroep. De feedback vertalen wij naar concrete aanbevelingen, zodat jij je campagne meteen aan kunt passen en lanceren.

”SPRINT heeft ons geweldig geholpen om nog een test uit te voeren binnen een haast onmogelijke deadline. Vakkundig en snel!”

LANCEER DE PERFECTE CAMPAGNE

Met behulp van feedback uit je eigen doelgroep

VERHOOG DE CONVERSIE EN IMPACT

Meer views, meer clicks, meer business

BESPAAR JEZELF TIJD EN GELD

Snelle inzichten voor een goede prijs

 DE CAMPAGNETEST

De SPRINT campagnetest is geoptimaliseerd op basis van jarenlange ervaring met verschillende klanten. Hierdoor hoef jij je geen zorgen te maken over de methode.

Je test je campagne al vanaf €995,-.

DOWNLOAD BROCHURE
Weergave van iemand die zich zorgen maakt. Door de campagnetest van SPRINT hoef je je geen zorgen te maken over de (onderzoeks)methode.
Door de SPRINT campagnetest krijg je snel inzicht in de waardering en het effect van je campagne.

 BEST PRACTICE

Met onze campagnetest krijg je inzicht in hoe je campagne gewaardeerd wordt en welk effect hij sorteert. Wordt je campagne een succes of slaat hij de plank volledig mis?

Twijfel je tussen verschillende versies? Zet één commercial af tegen één of meer andere edits en zie welke het beste is.

Wat levert het op?

 KPI’S

Krijg een duidelijk overzicht hoe je campagne scoort op waardering, mate waarin deze aandacht vasthoudt, branding en de mate waarin deze aanzet tot actie. Naast onze standaard vragen is het mogelijk om maximaal drie eigen vragen toe te voegen.

Overzicht van de online agile onderzoeksapplicatie van SPRINT en de kenmerken die centraal staan in de campagnetest: enjoyment, stopping power, branding and activation intent.
Weergave van de data migration waar SPRINT gebruik van maakt om inzicht te krijgen in welke elementen van de campagne goed of juist minder goed zijn.

SENTIMENT (VIDEO/AUDIO)

Zie hoe men je campagne waardeert en krijg inzicht in welke elementen ze goed of juist minder goed vinden. Maar ook waarom ze dat vinden, zodat jij met specifieke verbeteringen aan de slag kunt.

HOOFDBOODSCHAP EN VERBETERPUNTEN

Begrijpt je doelgroep de boodschap? Welke elementen worden teruggespeeld? Krijg inzicht of je campagne zijn doel bereikt en welke mogelijkheden er nog zijn om de boodschap nog beter over te brengen.

Weergave van een wordcloud. SPRINT maakt binnen de campagnetest gebruik van wordclouds om een overzicht te geven van de elementen die de doelgroep terugspeelt met betrekking tot de hoofdboodschap van de campagne.

De voordelen:

Weergave van het dashboard van de online agile onderzoeksapplicatie van SPRINT.

 SNEL TOEGANG TOT JE DOELGROEP

Wij selecteren de juiste mensen uit jouw doelgroep.

Deze respondenten beoordelen de campagne op een aantal criteria, waardoor je ziet hoe goed je campagne scoort. Ook geven ze op detailniveau aan wat aanspreekt (of niet) en waarom en hoe jij de campagne kan verbeteren.

REAL-TIME FEEDBACK

Zodra de eerste respondenten reageren kun je de resultaten online volgen en aan de slag met de verbeteringen.

De inzichten vertalen wij naar concrete tips waarmee jij je campagne direct kunt verbeteren.

Demo (live)
Weergave van de heatmap die in kaart brengt welke onderdelen van je concept goed en minder goed zijn. Van deze heatmap wordt gebruik gemaakt bij de concepttest, campagnetest, brieventest en contenttest van SPRINT.
Overzicht van de verschillende testen die vergeleken kunnen worden met de benchmarks van SPRINT.

VERSCHILLENDE UITINGEN

Deze kwantitatieve inzichten kun je vergelijken met die van andere campagnes. Is je uiting goed genoeg? Welke is het best? Of leg ze naast onze benchmarks voordat je besluit je campagne live te zetten.

Demo (live)

CASE STUDY

Lees meer