Concepttest

Home/Concepttest
Weergave van de snelheid en gemakkelijkheid waarmee de concepttest van SPRINT een nieuw concept kan testen.

 Concepttest binnen 24 uur

De concepttest is de oplossing om snel en gemakkelijk een nieuw concept te testen.

We leggen je concept online voor aan 100 consumenten uit jouw doelgroep. De feedback vertalen wij naar concrete aanbevelingen, zodat jij jouw concept kunt aanpassen en door ontwikkelen.

”De snelheid, vakkundigheid en goede prijs/kwaliteit verhouding waarmee de projecten uitgevoerd worden, stellen ons in staat de juiste beslissingen te nemen.”

Tele2 is één van de klanten die gebruik heeft gemaakt van de concepttest van het agile online marktonderzoek van SPRINT.

INTRODUCEER HET PERFECTE CONCEPT

Met behulp van feedback uit jouw eigen doelgroep

VERHOOG TRIAL EN REPEAT BUYERS

Meer kopers, hogere penetratie

VERGROOT DE KANS OP SUCCES

Snelle inzichten voor een goede prijs

 DE CONCEPTTEST

De concepttest is geoptimaliseerd op basis van jarenlange ervaring met verschillende klanten. Hierdoor hoef jij je geen zorgen te maken over de methode of over onze processen.

Je test je concept al vanaf €995.

DOWNLOAD BROCHURE
Weergave van het dashboard van de online agile onderzoeksapplicatie van SPRINT.
SPRINT toetst op een concept op vijf universele KPI's. Hierbij wordt onder andere de vraag gesteld hoe kansrijk een concept is.

 BEST PRACTICE

Of je nu een geheel nieuw product lanceert of juist een bewezen product de broodnodige update wilt geven; de SPRINT concepttest geeft antwoord op de vraag: hoe kansrijk is mijn concept? En hoe kan ik het verbeteren?

We toetsen jouw concept op vijf universele concept KPI’s. Daarnaast leggen we klantinzichten voor en toetsen we of het concept deze problemen oplost.

Wat levert het op?

 KPI’S

Krijg een duidelijk overzicht hoe je concept scoort op aantrekkelijkheid, relevantie, uniciteit, geloofwaardigheid en fit met het merk. Naast onze standaard vragen is het mogelijk om drie eigen vragen toe te voegen.

Overzicht van de online agile onderzoeksapplicatie van SPRINT en de kenmerken die centraal staan in de concepttest: aantrekkelijkheid, relevantie, uniciteit, geloofwaardigheid en fit met het merk.
Weergave van de heatmap die in kaart brengt welke onderdelen van je concept goed en minder goed zijn. Van deze heatmap wordt gebruik gemaakt bij de concepttest, campagnetest, brieventest en contenttest van SPRINT.

HEATMAP

Zie welke onderdelen van jouw concept goed en minder goed zijn. Begrijp waardoor dit veroorzaakt wordt, zodat jij het concept direct kan verbeteren!

Meer info

Koopintentie en Wisdom of Crowds

Verder krijg je inzicht in de koop- of gebruiksintentie; waarom zou men jouw product of dienst wel of niet kopen en/of gebruiken. Daarnaast geven consumenten hun inschatting of jouw concept een succes gaat worden, en leggen ze uit waarom zij dit denken. Ook krijg je inzicht in wat consumenten elkaar over jouw concept zouden vertellen.

Weergave van de online agile onderzoeksapplicatie van SPRINT, waarbij onder andere getest wordt op koopintentie en succesvoorspelling.

De voordelen:

Weergave van het dashboard van de online agile onderzoeksapplicatie van SPRINT.

 SNEL TOEGANG TOT JE DOELGROEP

Wij selecteren de juiste mensen uit de gewenste doelgroep.

Deze respondenten beoordelen de concepten op een aantal criteria. Hierdoor wordt duidelijk hoe goed het concept scoort, of de doelgroep het product zou kopen of gebruiken en waar zij nog verbetering zien.

REAL-TIME FEEDBACK

Zodra de eerste respondenten reageren zijn de resultaten direct online te volgen en kun jij aan de slag met de verbeteringen.

De inzichten vertalen wij naar concrete tips waarmee je jouw concept meteen kunt verbeteren.

Demo (live)
Weergave van de heatmap die in kaart brengt welke onderdelen van je concept goed en minder goed zijn. Van deze heatmap wordt gebruik gemaakt bij de concepttest, campagnetest, brieventest en contenttest van SPRINT.
Overzicht van de verschillende testen die vergeleken kunnen worden met de benchmarks van SPRINT.

VERSCHILLENDE CONCEPTEN

Test verschillende concepten. De kwantitatieve inzichten kunnen worden vergeleken met eerder onderzoek of naast onze benchmarks worden gelegd.

Demo (live)