Een heel nieuw label in de markt zetten vanuit Blauw. Wat beweegt deze pioniers er toe om dit te gaan doen?

Anke

Als marktonderzoeker heb ik de afgelopen jaren veel zien veranderen. Waar de gedegenheid en onafhankelijkheid van onderzoek lange tijd belangrijk was, zien we nu een  trend dat bedrijven hun medewerkers stimuleren om zelf het gesprek met de klant aan te gaan. En omdat organisaties steeds sneller willen innoveren en ontwikkelen is er geen tijd meer voor uitgebreid onderzoek. Ik zie het als een enorme kans om onze expertise in te zetten om deze Do-it-yourself-beweging te faciliteren. Zodat elke organisatie snel de juiste klantinzichten kan verzamelen om beter te worden.

Maarten

In mijn eerste periode in de marktonderzoekssector zag ik zoveel innovatieve toepassingen voor marktonderzoek, maar het verbaasde me ook dat deze mogelijkheden nog maar mondjesmaat worden toegepast. Daarom vind ik het interessant om bij SPRINT zo veel mogelijk gebruik te maken van deze vernieuwingen, zodat we onze klanten zo goed mogelijk kunnen bedienen. Het opzetten van een nieuw label met nieuwe onderzoeksproducten geeft me elke dag weer veel energie.

Henk

In de afgelopen jaren ben ik veel bij klanten over de vloer geweest waar de agile werkwijze steeds meer wordt omarmd. Eneco en ING zijn al volledig om naar agile werkwijze en steeds meer organisaties experimenteren daarmee. Dat heeft grote gevolgen voor de manier waarop deze organisaties omgaan met klantfeedback, want hoewel klantfeedback centraal staat, zien we dat het in de praktijk door tijdsdruk vaak achterwege gelaten wordt. Doodzonde, want klantinput is van wezenlijk belang voor het slagen van je product, innovatie of campagne. Ik zie het als onze missie om scrumteams op de juiste momenten in het scrumproject van klantfeedback te voorzien, zodat ze vaart kunnen houden zonder concessies te doen aan de kwaliteit klantfeedback.

Anke Bergmans Henk Scholte Maarten van Sluijs

Wil je meer weten over onze SPRINTers of wat we doen bij SPRINT? Neem gerust contact met ons op!