Concepttest binnen 24 uur

De concepttest is de oplossing om snel en gemakkelijk een nieuw concept te testen.

Wij leggen jouw concept online voor aan 100 consumenten uit jouw doelgroep. De feedback vertalen wij naar concrete aanbevelingen, zodat jij jouw concept aan kunt passen en doorontwikkelen.

”De snelheid, vakkundigheid en goede prijs/kwaliteit verhouding waarmee de projecten uitgevoerd worden, stellen ons in staat de juiste beslissingen te nemen.”

Tele2 is één van de klanten die gebruik heeft gemaakt van de concepttest van het agile online marktonderzoek van SPRINT.

INTRODUCEER HET PERFECTE CONCEPT

Met behulp van feedback uit je eigen doelgroep

VERHOOG TRIAL EN REPEAT BUYERS

Meer kopers, hogere penetratie

VERGROOT DE KANS OP SUCCES

Snelle inzichten voor een goede prijs

 DE CONCEPTTEST

De concepttest is geoptimaliseerd op basis van jarenlange ervaring met verschillende klanten. Hierdoor hoef jij je geen zorgen te maken over de methode of over onze processen.

Je test je concept al vanaf €995,-.

DOWNLOAD BROCHURE
Weergave van het dashboard van de online agile onderzoeksapplicatie van SPRINT.
SPRINT toetst op een concept op vijf universele KPI's. Hierbij wordt onder andere de vraag gesteld hoe kansrijk een concept is.

 BEST PRACTICE

Of je nu een geheel nieuw product lanceert of juist een bewezen product die je een broodnodige update wilt geven; de SPRINT concepttest geeft je antwoord op de vraag: hoe kansrijk is mijn concept (en hoe kan ik hem verbeteren)?

Wij toetsen jouw concept op vijf universele concept KPI’s. Daarnaast leggen wij klantinzichten voor en toetsen wij of het concept deze problemen oplost.

Wat levert het op?

 KPI’S

Krijg een duidelijk overzicht hoe je concept scoort op aantrekkelijkheid, relevantie, uniciteit, geloofwaardigheid en fit met het merk. Naast onze standaard vragen is het mogelijk om drie eigen vragen toe te voegen.

Overzicht van de online agile onderzoeksapplicatie van SPRINT en de kenmerken die centraal staan in de concepttest: aantrekkelijkheid, relevantie, uniciteit, geloofwaardigheid en fit met het merk.
Weergave van de heatmap die in kaart brengt welke onderdelen van je concept goed en minder goed zijn. Van deze heatmap wordt gebruik gemaakt bij de concepttest, campagnetest, brieventest en contenttest van SPRINT.

HEATMAP

Zie welke onderdelen van je concept goed en minder goed zijn. Begrijp waardoor dit veroorzaakt wordt, zodat jij het concept direct kan verbeteren!

Meer info

Koopintentie en Wisdom of Crowds

Ook krijg je inzicht in de koop- of gebruiksintentie en waarom men je product of dienst wel of niet zou kopen/gebruiken. Daarnaast geven consumenten hun inschatting of je concept een succes gaat worden of niet (en waarom). Ook geeft dit je inzicht in wat consumenten elkaar over je concept zouden vertellen.

Weergave van de online agile onderzoeksapplicatie van SPRINT, waarbij onder andere getest wordt op koopintentie en succesvoorspelling.

De voordelen:

Weergave van het dashboard van de online agile onderzoeksapplicatie van SPRINT.

 SNEL TOEGANG TOT JE DOELGROEP

Wij selecteren de juiste mensen uit je doelgroep.

Deze respondenten beoordelen de concepten op een aantal criteria waardoor je ziet hoe goed je scoort, of ze het product zouden kopen en waar ze nog verbetering zien.

REAL-TIME FEEDBACK

Zodra de eerste respondenten reageren kun je de resultaten direct online volgen en aan de slag met de verbeteringen.

De inzichten vertalen wij naar concrete tips waarmee je je concept direct kunt verbeteren.

Demo
Weergave van de heatmap die in kaart brengt welke onderdelen van je concept goed en minder goed zijn. Van deze heatmap wordt gebruik gemaakt bij de concepttest, campagnetest, brieventest en contenttest van SPRINT.
Overzicht van de verschillende testen die vergeleken kunnen worden met de benchmarks van SPRINT.

VERSCHILLENDE CONCEPTEN

Test verschillende concepten. De kwantitatieve inzichten kun je vergelijken met eerder onderzoek of naast onze benchmarks leggen.

Klanten (Danone, Zilveren Kruis, Unilever, Bol.com & Nuon) die gebruik hebben gemaakt van de online agile onderzoeksapplicatie van SPRINT.