Op donderdag 3 November presenteert SPRINT op het scrum event voor non-IT.

Over het Event

De middag bestaat uit interactieve, kleinschalige Scrum workshops en plenaire sessies. Laat je inspireren door sprekers van toonaangevende organisaties die Scrum hebben geadopteerd (o.a. Wehkamp, Transavia, Ahold, NJI, PGGM, Grontmij). Zij zullen je vertellen over hun weg naar succes, hun learnings, tips en uitdagingen. De nadruk ligt op wat Agile Scrum kan betekenen in non-IT projecten en het verankeren van Agile Scrum binnen een organisatie.

De SPRINT workshop: Klantfeedback in Scrum

Klantfeedback in Scrum; één van de uitgangspunten van het agile manifesto. Maar hoe pak je dat aan als je in hoog tempo aan het sprinten bent? Tijdens het Scrum Event deelt Anke Bergmans van SPRINT samen met Lidewij van Trigt van Eneco haar ervaringen over klantfeedback in scrum-projecten. Wanneer betrek je klanten? Wat kun je wel vragen aan klanten, en wat niet? Op welke manieren kun je klantfeedback verzamelen? En hoe zorg je ervoor dat klantonderzoek binnen een sprint past. Leer wat de do’s en don’ts zijn en ga zelf aan de slag met klantfeedback.

De workshopleider Anke Bergmans

Anke heeft jarenlange ervaring in marktonderzoek bij Blauw Research en werd in 2016 uitgeroepen tot marktonderzoeker van het jaar. Omdat haar klanten steeds meer agile gaan werken en traditioneel marktonderzoek daar niet goed op aansluit, richtte Anke met 2 collega’s vanuit Blauw Research een agile research label op; SPRINT. Anke deelt de ervaringen die ze opdeed bij organisaties die agile werken en haar tips voor agile research.

Over SPRINT

SPRINT heeft als doel om agile werkende organisaties te voorzien van de juiste inzichten op de juiste momenten.