Verpakkingstest binnen 24 uur

De verpakkingstest is de oplossing om snel en gemakkelijk een nieuwe of bestaande verpakking te testen.

Wij leggen je verpakking online voor aan 100 consumenten uit jouw doelgroep. De feedback vertalen wij naar concrete aanbevelingen, zodat jij je verpakking direct kunt aanpassen en verbeteren.

LANCEER DE PERFECTE VERPAKKING

Met behulp van feedback uit je eigen doelgroep

VERHOOG TRIAL EN REPEAT BUYERS

Meer kopers, hogere penetratie

VERGROOT DE KANS OP SUCCES

Snelle inzichten voor een goede prijs

 DE VERPAKKINGSTEST

Door onze jarenlange ervaring in marktonderzoek is onze verpakkingstest volledig geoptimaliseerd. Hierdoor hoef jij je geen zorgen te maken over onze methoden of over onze processen.

Je test je verpakking al vanaf €995.

DOWNLOAD BROCHURE
Weergave van het dashboard van de online agile onderzoeksapplicatie van SPRINT.
SPRINT toetst op een concept op vijf universele KPI's. Hierbij wordt onder andere de vraag gesteld hoe kansrijk een concept is.

 BEST PRACTICE

Of je nu een geheel nieuwe verpakking wilt testen of juist een bestaande verpakking wilt verbeteren; de SPRINT verpakkingstest geeft je antwoord op de vraag: Wat is de aankoopintentie van mijn verpakking? En hoe kan ik deze verbeteren?

We toetsen jouw verpakking op vijf universele verpakkings KPI’s.

Wat levert het op?

 KPI’S

Krijg een duidelijk overzicht hoe je verpakking scoort op aantrekkelijkheid, relevantie, uniciteit, geloofwaardigheid en fit met het merk. Naast onze standaard vragen is het mogelijk om drie eigen vragen toe te voegen. De KPI’s leggen we naast onze benchmarks zodat je direct kunt zien hoe goed jouw verpakking scoort.

Overzicht van de online agile onderzoeksapplicatie van SPRINT en de kenmerken die centraal staan in de concepttest: aantrekkelijkheid, relevantie, uniciteit, geloofwaardigheid en fit met het merk.
Weergave van de heatmap die in kaart brengt welke onderdelen van je concept goed en minder goed zijn. Van deze heatmap wordt gebruik gemaakt bij de concepttest, campagnetest, brieventest en contenttest van SPRINT.

HEATMAP

In de heatmap zie je direct welke aspecten van je verpakking het goed doen en welke aspecten minder in de smaak vallen. Respondenten geven hier een toelichting bij zodat jij begrijpt waardoor dit veroorzaakt wordt en je de verpakking direct kunt aanpassen en verbeteren.

Contact

Koopintentie en Wisdom of Crowds

Met de verpakkingstest krijg je snel en gemakkelijk inzicht in de koop- of gebruiksintentie. Jouw consumenten beargumenteren waarom zij het product of de dienst wel of niet zouden gebruiken of kopen. Daarnaast geven ze aan of zij denken dat jouw verpakking een succes gaat worden of niet en waarom.

Weergave van de online agile onderzoeksapplicatie van SPRINT, waarbij onder andere getest wordt op koopintentie en succesvoorspelling.

De voordelen:

Weergave van het dashboard van de online agile onderzoeksapplicatie van SPRINT.

 SNEL TOEGANG TOT JE DOELGROEP

Wij selecteren de juiste mensen uit je doelgroep. Je kunt kiezen uit onze standaard doelgroepen, maar het is ook mogelijk om een specifieke doelgroep aan te vragen.

De respondenten beoordelen de verpakking op een aantal criteria waardoor je ziet hoe goed de verpakking scoort, of ze het product zouden kopen en waar ze nog verbetering zien.

REAL-TIME FEEDBACK

Zodra de eerste respondenten reageren kun je de resultaten direct online volgen en aan de slag met de verbeteringen.

De inzichten vertalen wij naar concrete tips waarmee je je verpakking direct kunt verbeteren.

Demo
Overzicht van de verschillende testen die vergeleken kunnen worden met de benchmarks van SPRINT.

VERSCHILLENDE CONCEPTEN

Het is mogelijk om verschillende verpakkingen of meerdere varianten van een verpakking te testen. Wij leggen de resultaten naast elkaar en vergelijken ze met onze benchmarks. Daarnaast kunnen de we de resultaten gemakkelijk vergelijken met eerder onderzoek.

Demo