Oplossingen

Bij het ontwikkelen van nieuwe campagnes en commercials zou je het liefst een glazen bol tot je beschikking hebben. Je wilt weten wat de reacties zijn en welk gevoel je oproept bij de doelgroep. Zomaar een campagne live zetten is dan niet de beste manier. Testen wel! Hierdoor krijg je inzicht in het effect van de uiting en wat wel en niet gewaardeerd wordt. Laat SPRINT je helpen met de juiste advertentie test.

Met een SPRINT contenttest test je snel en eenvoudig een communicatie-uiting. Je hebt de mogelijkheid om verschillende uitingen en type media te testen, waaronder: websites, e-mails, brochures & flyers en brieven. De contenttest meet of je boodschap wordt opgemerkt, de inhoud begrijpelijk is en of deze overkomt zoals het is bedoeld.

Slaat je radiocommercial aan bij je publiek? Test je commercial en behaal de best mogelijke ROI.

Een digitale advertenties plaatsen die opvalt en waar niet voorbij worden gescrolld? Test je advertentie of meerdere varianten.

Impact genereren met je video? Met deze pretest meet je de effectiviteit van je online video.

Data gedreven keuzes maken over welke ad je moet gebruiken? Test meerdere versies van je advertentie om de winnaar te vinden.

Vindt je lezer de tekst makkelijk te begrijpen? Laat je brieven testen en ontvang verbeteringen.

Concrete tips van je doelgroep meenemen in je keuze? Test je websiteteksten op boodschap- overdracht,  duidelijkheid en leesbaarheid.

t

Is je video advertentie nog in de conceptfase? Test je (moving) storyboard of script en meet in hoeverre de verhaallijn het gewenste effect heeft.

digital ad test

Hoe brengt TUI het
beste duurzame vakanties onder de aandacht?

Reizen werd afgelopen jaar voor veel consumenten bemoeilijkt vanwege coronamaatregelen. Toch had TUI het verlangen om haar reis- en vakantie-aanbod te blijven ontwikkelen. Zo ook duurzame vakanties, want TUI wil graag extra bijdragen aan mens en milieu op de vakantiebestemmingen.

Maar hoe kan TUI haar fair travel reizen het beste aan de man brengen? Wat vinden reizigers belangrijk als het om duurzaamheid gaat? Binnen 24 uur onderzocht SPRINT twee verschillende TUI fair travel-banners. Met de resultaten kon TUI haar aanpak direct verbeteren.

L
L

Voordelen van SPRINT

Dynamisch dashboard

In de online dashboards heb je een volledig overzicht van de resultaten en kun je als gebruiker je eigen filters en kruisingen maken.

Nauwe samenwerking

De SPRINT consultants zijn vriendelijke, enthousiaste en ervaren onderzoekers en helpen je graag bij het selecteren en opzetten van je testen.

Toegang tot inzichten

Toegang tot het platform is eenvoudig te beheren. Concentreer je alleen op je eigen testen of krijg toegang tot alle uitgevoerde testen in je organisatie.

Consument binnen handbereik

SPRINT helpt onderzoeks-, marketing-, communicatie-, merk- en UX-teams snellere, betere en meer consumentgerichte keuzes te maken.

Benchmarks en action standards

Met de SPRINT benchmark ben je in staat om datagedreven beslissingen te nemen. Je kunt, met onze hulp, je eigen action standards bepalen.