Oplossingen

Innovatie is voor veel organisaties de sleutel tot succes. Maar hoe innoveer je succesvol? Het antwoord ligt in het begrijpen van de consument. Zijn nieuwe concepten relevant, spreekt de verpakking aan, wat is een goede prijs. Door deze dingen vooraf met SPRINT te testen vergoot je de kans op innovatiesucces.

Ontdek hoe kansrijk je nieuwe product of dienst is.

Test wat de invloed van de verpakking op de aankoopintentie is en leer hoe je nieuwe verpakking eventueel nog kunt verbeteren.

We geven je een realistisch beeld van je product in het schap, laten zien in welke mate het opvalt en hoe goed het te vinden is.

Sneller winnende claims vinden - claims die onderscheidend zijn, passen bij het merk en de koopintentie stimuleren.

Deze test geeft snel inzicht in de prijs die je marktaandeel en omzet maximaliseert. De consument geeft in meerdere rondes feedback op de prijs van het product. De test wordt alleen gedaan bij consumenten die aankoopintentie hebben.

Met deze test weet je snel in welke prijsrange je een product in de markt kunt zetten. Op basis van 4 vragen bepaal je welke prijs consumenten te goedkoop, goedkoop, duur en te duur vinden.

Prijs test

Welke prijs moet Grolsch
Herfstbier 0.0% krijgen?

Karakter. Dat is waar het om draait voor biermerk Grolsch. Jouw eigen pad kiezen en vol zelfvertrouwen doen waarin jij gelooft. Grolsch volgt haar eigen overtuiging en brengt daarom als eerste brouwer een alcoholvrij herfstbier op de markt. Maar hoe bepaalt Grolsch de prijs van het nieuwe product? En welke naam moet het bier krijgen? Grolsch schakelde SPRINT in voor een prijsonderzoek en het uitzetten van een standaard vragenlijst.

L
L

Voordelen van SPRINT

Dynamisch dashboard

In de online dashboards heb je een volledig overzicht van de resultaten en kun je als gebruiker je eigen filters en kruisingen maken.

Nauwe samenwerking

De SPRINT consultants zijn vriendelijke, enthousiaste en ervaren onderzoekers en helpen je graag bij het selecteren en opzetten van je testen.

Toegang tot inzichten

Toegang tot het platform is eenvoudig te beheren. Concentreer je alleen op je eigen testen of krijg toegang tot alle uitgevoerde testen in je organisatie.

Consument binnen handbereik

SPRINT helpt onderzoeks-, marketing-, communicatie-, merk- en UX-teams snellere, betere en meer consumentgerichte keuzes te maken.

Benchmarks en action standards

Met de SPRINT benchmark ben je in staat om datagedreven beslissingen te nemen. Je kunt, met onze hulp, je eigen action standards bepalen.