UX OPLOSSINGEN

UX Research

Laat je doelgroep kennismaken met jouw nieuwe digitale product en krijg direct inzicht in de gebruikerservaring. Van kennis over het concept tot de werking van wireframes en de gebruiksvriendelijkheid van je product.

Onze specialistische oplossingen op het gebied van User Experience (UX) brengen de gebruikerservaring in kaart.

Meet hoe goed het ontwerp je boodschap snel overbrengt.

Laat je klanten kiezen tussen verschillende ontwerpen en ontdek wat zij het belangrijkst vinden.

Ga na hoe gebruiksvriendelijk je ontwerp is voor de gewone gebruiker.

Verzamel gegevens over elke stap van je website en verbeter je userflows.

Ontdek hoe je de vindbaarheid van bepaalde onderwerpen op je website kunt vergroten.

t

Laat gebruikers inhoud categoriseren in logische en zinvolle groepen en optimaliseer de structuur van je website.

FIRST CLICK TEST

Client case: gebruikerservaring van
Liander verbeteren

Zowel consumenten als bedrijven hechten veel waarde aan goed beheerde energiekabels en -leidingen. Energienetwerkbedrijf Liander begrijpt dit als geen ander en staat in voor het beheer van het energienetwerk voor meer dan drie miljoen huishoudens en bedrijven. Het bedrijf stelde zich vragen bij de gebruiksvriendelijkheid van de userflow voor klanten die hun aansluiting voor grootverbruik willen verplaatsen.

Het bedrijf klopte aan bij SPRINT en samen bedachten we hoe Liander op een efficiënte manier voortaan zelf de gebruiksvriendelijkheid van een userflow kan testen.

L
L

Voordelen van SPRINT

Dynamisch dashboard

In de online dashboards heb je een volledig overzicht van de resultaten en kun je als gebruiker je eigen filters en kruisingen maken.

Nauwe samenwerking

De SPRINT consultants zijn vriendelijke, enthousiaste en ervaren onderzoekers en helpen je graag bij het selecteren en opzetten van je testen.

Toegang tot inzichten

Toegang tot het platform is eenvoudig te beheren. Concentreer je alleen op je eigen testen of krijg toegang tot alle uitgevoerde testen in je organisatie.

Consument binnen handbereik

SPRINT helpt onderzoeks-, marketing-, communicatie-, merk- en UX-teams snellere, betere en meer consumentgerichte keuzes te maken.

Benchmarks en action standards

Met de SPRINT benchmark ben je in staat om datagedreven beslissingen te nemen. Je kunt, met onze hulp, je eigen action standards bepalen.