Agile Research Agency SPRINT opent kantoor in Rotterdam

SPRINT biedt scrumteams mogelijkheden om klantfeedback binnen agile trajecten te integreren.

Rotterdam, 15 November 2016 – SPRINT, het agile research label van Blauw Research opent haar deuren in het Groot Handelsgebouw in Rotterdam. Het Groot Handelsgebouw heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een hub van innovatieve start-ups.

“Op onze verdieping zijn veel verschillende startende bedrijven gevestigd, waardoor we onze blik kunnen verbreden. Door in gesprek te gaan met deze innovatieve start-ups krijgen we meteen een hoop inspiratie voor ons portfolio.”, aldus Anke Bergmans, Product Lead bij SPRINT.
Steeds meer organisaties stappen over op agile manieren van projectorganisatie.  Bekende voorbeelden hiervan zijn Eneco, KPN en ING. Een van de uitgangspunten van het Agile Manifesto is het centraal stellen van klantfeedback.

SPRINT is deze zomer gelanceerd en wist meteen een aantal indrukwekkende klanten waaronder Unilever, Menzis, en Simyo aan zich te verbinden. “We zien dat een toenemend aantal bedrijven zichzelf in scrum teams gaan organiseren en dat klantinzichten op een andere manier tot stand komen“ aldus Henk Scholte, Marketing Lead bij SPRINT. “Klantinput is van wezenlijk belang voor het slagen van je product, innovatie of campagne. Het is onze missie om scrumteams op de juiste momenten in het scrumproject van klantfeedback te voorzien, zodat ze vaart kunnen houden zonder concessies te doen aan de kwaliteit klantfeedback.”

Het nieuwe adres:

SPRINT

Stationsplein 45

3013 AK Rotterdam

Routebeschrijving

Over SPRINT

SPRINT heeft als doel om agile werkende organisaties te voorzien van de juiste inzichten op de juiste momenten. In eerste instantie in Nederland, maar gezien het internationale karakter zal dit op korte termijn ook in andere Europese landen uitgerold worden.

Meer informatie: www.sprint-insights.com