OVER ONS 2017-11-20T16:22:36+00:00

OVER ONS

Onze Missie

SPRINT is in 2016 gestart om tegemoet te komen aan de wensen van een toenemend aantal bedrijven dat agile is gaan werken en klantinzichten sneller nodig heeft. Onze missie is om onderzoek makkelijk, toegankelijk en betaalbaar te maken voor agile bedrijven zodat er betere beslissingen gemaakt kunnen worden. SPRINT is onderdeel van Blauw Research.

Ivo Langbroek

Product Lead

Als Product Lead is Ivo verantwoordelijk voor innovatie binnen SPRINT, waaronder de ontwikkeling van de (automated) research tooling van SPRINT. 

ivo@sprint-insights.com
+31 6 146 76 962

Henk Scholte

Marketing Lead

Henk is gepassioneerd over het helpen van bedrijven om hun marketing en communicatie te verbeteren door middel van het verschaffen van de juiste insights.

henk@sprint-insights.com
+31 6 102 72 779

Maarten van Sluijs

Operations Lead

Maarten werkt aan het combineren van alles dat de theoretische en praktische wetenschappen te bieden hebben tot producten die waarde leveren.

maarten@sprint-insights.com
+31 6 390 715 02

Ricardo van der Valk

Expert Brand & Communication

Ricardo adviseert SPRINT over de beste methodologieën met betrekking tot commmunicatiewetenschap, gebasseerd op zijn 15 jaar ervaring als onderzoeker.

Sylvia van Ewijk

Research Lead

Sylvia is een gedreven Research Manager en heeft als missie de juiste inzichten boven tafel te halen en door te vertalen naar de klant.

Christian de Jong

Expert Marketing & Product

Als manager marketing- en productmanagement adviseert Christian SPRINT over de beste methodologieën voor onderzoek in productontwikkeling.

Adviesraad

Onze toegewijde adviesraad bestaat uit doorgewinterde professionals die hun strepen hebben verdiend in de marktonderzoeksindustrie en daarbuiten.

Kees de Jong

Entrepreneur & Investor

Kees heeft meerdere snelgroeiende bedrijven in verschillende landen. Zijn missie is bedrijven helpen met groeien.

Jos Vink

CEO Blauw

Jos is CEO van Blauw, een toonaangevend marktonderzoeksbureau in Nederland.

Wout van der Wijk

Entrepreneur & Investor

Wout is sinds 1999 mede-oprichter en eigenaar van Blauw. Hij is eigenaar en investeerder van meerdere bedrijven.