SPRINT Platform Update: Nieuwe onboarding guide

Vanaf deze week bieden we binnen het SPRINT-platform een onboarding guide aan, speciaal voor nieuwe klanten. Deze update zorgt voor een nog betere ervaring met ons platform.  

Wat is er nieuw? 

Bij het inloggen verwelkomen we nieuwe klanten met een uitgebreide onboarding guide die hen vertrouwd maakt met de functies en mogelijkheden van het platform. Deze gids werkt als een soort routekaart, waardoor elke gebruiker moeiteloos door het SPRINT platform kan navigeren. 

Belangrijkste kenmerken van de onboarding guide: 

  • Introductie tot de Startpagina: We snappen dat het werken met een nieuw platform best overweldigend kan zijn. Daarom hebben we een inleiding toegevoegd aan de homepage waarin de belangrijkste onderdelen en functies worden uitgelegd. Zo kunnen gebruikers snel hun weg vinden. platform guide
  • Stap-voor-stap handleiding voor het aanvragen van tests: Eén van SPRINT’s grootste voordelen is de mogelijkheid voor klanten om direct tests te kunnen aanvragen via het platform. Daarom hebben we nu een stap-voor-stap uitleg van dit proces toegevoegd aan onze onboarding guide, waardoor nieuwe gebruikers hun testaanvragen moeiteloos kunnen insturen zonder gedoe.
  • Ondersteuning voor Do-It-Together (DIT): We begrijpen dat klanten onderweg soms tegen vragen of uitdagingen aanlopen. Daarom hebben we de real-time chatoptie behouden om direct in contact te komen met onze teamleden. Of je nu opheldering nodig hebt over een functie of begeleiding bij een specifieke aanvraag, ons team staat klaar om je te helpen.

Voor nieuwe én ervaren gebruikers 

Ook als je geen nieuwe klant bent, kun je gebruikmaken van onze onboarding guide. Klik op ‘uitleg nodig’ (of ‘need explanation’ in het Engels) om de gids te gebruiken wanneer je hulp nodig hebt bij het gebruik van het platform. Ons doel is om ervoor te zorgen dat jouw ervaring zo soepel en productief mogelijk verloopt, hoeveel ervaring je ook hebt. 

Ga meteen aan de slag! 

Of je nu een nieuwe klant bent die begint met testen of een ervaren gebruiker die zijn ervaring wil optimaliseren, we nodigen je uit om deze week de onboarding guide te bekijken. We zijn ervan overtuigd dat deze update je testervaring nog beter zal maken.   

Zoals altijd waarderen we je feedback en streven we ernaar om jouw SPRINT-ervaring continu te verbeteren. Als je suggesties hebt of tegen problemen aanloopt, neem dan gerust contact met ons op! Contact