waarom sprint

Agile Research: Snel customer insights en marktinformatie tot je beschikking

SPRINT, het agile research label van Blauw Research, voorziet organisaties snel en effectief van de juiste klantfeedback. Met onze bewezen en geautomatiseerde oplossingen optimaliseer je concepten, communicatie-uitingen, UX en je merkpositie.

Maak kennis met ons team

Wij stellen je graag voor aan de SPRINTers die dag in dag uit voor je klaar staan. Samen kunnen we ervoor zorgen dat je jouw doelgroep kent en begrijpt.

Wout Thuis

Business Lead SPRINT

Shirui Huang

Research Manager

Maarten van Sluijs

Research Manager

Jolien van Rooij

Research Manager

Pamela van Rengs

Research Manager

Lara Curti

Research Manager

Merel Dekker

Research Manager

Jean-Pierre Montauban

Business Development Consultant

Minke Sijens

Data Processing Specialist

Ruben Retel

Business Development Consultant

Monique Broekzitter

Finance

Caroline Nevens

Marketing

agile research

Dynamisch onderzoek via DIY onderzoeksoplossing

Flexibel marktonderzoek gaat je helpen bij al je agile vraagstukken. Met agile research voorzien we je snel van een juiste markt analyse. Binnen 24 uur kun je enorm waardevolle inzichten van je doelgroep vergaren. Je krijgt zelf de regie over het SPRINT market research platform waarin je heel makkelijk gericht onderzoek uit kunt voeren, je resultaten kunt beoordelen en analyseren in ons dashboard. Natuurlijk denken onze Research Managers met je mee voor het beste resultaat. 

CONCEPT TEST

Waardevolle inzichten uit concepttest
voor een succesvolle marktintroductie

Voordat Cérélia de OaYeah! American pancakes en Nederlandse pannenkoeken in vier landen op de markt bracht, vertrouwde Cérélia op de SPRINT Concepttest om het idee snel te valideren. 

In korte tijd kreeg Cérélia inzicht in hoe de doelgroep de OaYeah! Pancakes beoordeelde op verschillende KPI's. Cérélia ging nog een stap verder door extra vragen toe te voegen, waarmee ze voorafgaand aan de lancering inzicht kregen in de voorkeuren van de doelgroep met betrekking tot verpakkingsopties, duurzaamheid, en plantaardige zuivelalternatieven.

Cerelia concept test
L
L