COMMUNICATIE OPLOSSING

TV Commercial Test

De video ad test is de oplossing om snel en gemakkelijk een (online) commercial te testen. Je krijgt inzicht in hoe jouw video gewaardeerd wordt en welk effect de campagne op consumenten heeft? Wordt je tv commercial een succes of slaat hij de plank volledig mis? Twijfel je tussen verschillende versies? Zet één commercial af tegen meerdere versies en zie welke het beste is. Ook kun je de uitkomsten vergelijken met onze benchmark.

Met de SPRINT TV Commercial Test krijg je een duidelijk overzicht hoe jouw campagne scoort op:

  • Waardering
  • De mate waarin deze aandacht vasthoudt
  • Branding
  • De mate waarin deze aanzet tot actie

Eye Tracking

In onze video ad test kunnen we ook eye-tracking toepassen. Je kunt daarmee nog betere beslissingen nemen op basis van inzichten in plaats van “wat er beter uitziet”. Lees hier meer over de eye tracking methode.

 

Interesse in een TV Commercial Test?

VIDEO AD TEST

Brengt de video
explainer de boodschap duidelijk over?

Gezien de sterke schommelingen in energieprijzen, streeft ENGIE ernaar om haar Belgische klanten op een heldere manier te informeren over de berekening van hun energiefacturen. Om dit te bereiken, besloot de energieleverancier een video explainer te ontwikkelen.

Vervolgens was het cruciaal te bepalen of de video effectief haar boodschap overbracht. SPRINT was direct klaar voor actie toen de aanvraag voor een Video Ad-test binnenkwam, en onderzocht binnen 24 uur de reacties van het publiek op de video.

Engie video ad test
L
L