INNOVATIE OPLOSSING

Verpakkings Test

Toets verschillende verpakkingsideeën of valideer het definitieve ontwerp met onze verpakkings test. Je krijgt antwoord op de vraag wat de aankoopintentie van je product in deze verpakking is. Daarnaast ontdek je de verbeterpunten die ervoor zorgen dat je zo aantrekkelijk en opvallend mogelijk wordt voor je doelgroep. SPRINT heeft de verpakkings test geoptimaliseerd op basis van jarenlange ervaring met verschillende klanten. 

Je krijgt een duidelijk overzicht hoe jouw verpakking scoort op:
  • De mate van aantrekkelijkheid
  • De mate van relevantie
  • De mate van uniciteit
  • De mate van geloofwaardigheid
  • De mate van waarin de verpakking bij het merk past 
  • De hoeveelheid informatie op de verpakking
  • Aankoopintentie
De resultaten van de verpakkings test kun je vergelijken met andere verpakkingen via onze benchmark. Is jouw verpakkingsidee goed genoeg om uit te rollen? 

Verpakkingstest met eye tracking

In alle SPRINT verpakkingstesten kunnen we eye tracking toepassen. Hiermee maak je nog betere beslissen op basis van cijfers, in plaats van enkel het visuele aspect. Lees hier meerover de eye tracking methode bij SPRINT.

Interesse in een verpakkingstest? 

VERPAKKINGS TEST

Welke essentiële verpakkingselementen zijn
onmisbaar voor Bolletje's merkidentiteit?

Waar herkent de consument Bolletje aan? En welke verpakkingselementen moet Bolletje altijd behouden? Via de verpakkings test van SPRINT kreeg Bolletjje oa antwoord op deze vragen.

Drie verschillende verpakkings testen voor drie soorten crackers leverden veel waardevolle informatie op. De deelnemers aan de testen gaven aan welke onderdelen van de Bolletje verpakkingen ze écht belangrijk vinden. Denk aan: de kleur, het logo, een illustratie of een plastic venster. Door middel van een heatmap konden we daarbij zien waar de ogen van deelnemers op bleven hangen en dit gaf waardevolle informatie voor het merk.

L
L