De scale-up Stoov® heeft de afgelopen jaren een indrukwekkende groei doorgemaakt. Met gave, slimme merkcampagnes veroverden hun warmtekussens in snel tempo de Nederlandse, Duitse en Engelse markt. Maar hoe maak je op een snelle en slimme manier het effect van zo’n campagne inzichtelijk? En hoe doet Stoov® het ten opzichte van concurrenten? Lees hier hoe Stoov® met de SPRINT Agile Brand Tracker haar groei in kaart brengt.

Jean-Pierre heeft onlangs twee fantastische dagen gehad tijdens het MRMW evenement in Berlijn , waar hij presentaties heeft bijgewoond van bedrijven als Mars, Elektrolux, FrieslandCampina, Pernod Ricard en RB. Een van zijn hoogtepunten was het spreken van zo veel interessante personen uit het insights werkveld. Lees verder voor een paar belangrijke takeaways.

Nu we de laatste paar maanden van het jaar zijn ingegaan, is het tijd om ons voor te bereiden op Black Friday en Cyber Monday. Bij SPRINT staan we klaar om je te helpen bij het testen van je Black Friday campagnes, advertenties en promoties. Zorg ervoor dat deze goed aansluiten bij de doelgroep om hun impact te vergroten. Neem contact met ons op om je uitingen te optimaliseren of ga meteen zelf aan de slag in ons platform.