Eyetracking in onze SPRINT-tests

Eyetracking is een geavanceerde techniek waarbij de oogbewegingen van gebruikers worden gevolgd. Wij zetten eyetracking al geruime tijd in voor onze SPRINT-tests. Onlangs hebben wij onze tools geüpgraded met deze meetmethode. Daarbij hebben we eyetracking een stuk makkelijker, sneller en betaalbaarder gemaakt.

Voor content, video’s, advertenties, billboards, webpagina’s, schermen, verpakkingen e.d. wordt visuele efficiëntie een steeds belangrijkere factor. Je hebt meestal maar een paar seconden om de aandacht van je klant te trekken. Met de eyetrackingtool van SPRINT kan je achterhalen waar iemand als eerste naar keek en kan je volgen waar zijn ogen zich achtereenvolgens op richtten. Je ziet precies waar zij naar kijken als ze jouw content, video’s of beelden zien. De resultaten worden gepresenteerd op heatmaps die je kunt afspelen.

Meer weten over hoe eyetracking werkt in onze SPRINT-test en hoe je dit kunt gebruiken in jouw test? Vraag hieronder een demo aan.

Interesse? Vraag hier een demo aan