Unlock the Power of Agile Brand Tracking met SPRINT

Ben je klaar om je merkstrategie radicaal te veranderen? Sluit je aan bij SPRINT voor een exclusieve blik op onze geavanceerde Agile Brand Tracker en win een prijs!

Ons slimme Do It Together-platform is ontworpen om snel bruikbare inzichten te leveren, zodat je je merk effectief kunt aanpassen en laten groeien. Sluit je aan bij andere merken zoals Stoov, Azerion en Danerolles in de brandtrackingrevolutie.

๐Ÿš€ Krijg inzichten: krijg een diepgaand inzicht in de positie van je merk, benchmarkscores en hoe je merk het doet tov jeย  concurrentie. Gebruik data voor slimmere besluitvorming.

๐Ÿš€ Betaalbaar: Prijzen beginnen bij โ‚ฌ 6350,- voor 2 metingen

๐Ÿš€ Diepgaande analyse: Duik in merkspecifieke vragen om imagoaspecten en merkwaarden bloot te leggen.

๐Ÿš€ Analyseer campagnes: Kwantificeer de impact van je campagnes en marketinginspanningen met de Campaign Effect Module.

๐Ÿš€ Verbeter de merkbekendheid: Ontdek hoe de Agile Brand Tracker de aanwezigheid en effectiviteit van je merk kan vergroten.

๐Ÿš€ Deskundige begeleiding: Brand trackers worden opgezet volgens ons โ€˜Do It Togetherโ€™-model, ondersteund door een ervaren onderzoeksmanager om inzichten op maat te bieden.

๐Ÿš€ Snelle resultaten: snelle inzichten nodig? Stel je brandtracker op vrijdag in en maandag beschik je over de gegevens die je nodig hebt om weloverwogen beslissingen te nemen.

En dat is niet alles! Om het nog spannender te maken, hebben we aan het einde van de demo een quizvraag voor je klaarstaan. Doe mee en maak kans op een heerlijke prijs!

Datum: 1 december 2023

Tijd: 09:30 CET – 10:15 CET

Locatie: Teams

Taal: Engels

Mis deze kans niet om je merkstrategie naar een hoger niveau te tillen. Reserveer vandaag nog je plek en begin met het nemen van weloverwogen beslissingen voor het succes van je merk!

Heb je een vraag voor Jean-Pierre over deze sessie? Stuurย  een bericht.