DE ADVERTENTIETEST BINNEN 24 UUR

De advertentietest is de oplossing om snel en gemakkelijk een advertentie te testen.

We leggen jouw advertentie online voor aan 100 respondenten uit jouw doelgroep. De feedback vertalen wij naar concrete aanbevelingen, zodat jij jouw advertentie meteen kunt verbeteren en lanceren.

”SPRINT heeft ons geweldig geholpen om nog een test uit te voeren binnen een haast onmogelijke deadline. Vakkundig en snel!”

LANCEER DE PERFECTE ADVERTENTIE

Met behulp van feedback uit jouw eigen doelgroep

VERHOOG DE CONVERSIE EN IMPACT

Meer views, meer clicks, meer business

BESPAAR JEZELF TIJD EN GELD

Snelle inzichten voor een goede prijs

 DE ADVERTENTIETEST

De SPRINT advertentietest is geoptimaliseerd op basis van jarenlange ervaring met verschillende klanten. Hierdoor hoef jij je geen zorgen te maken over de methode.

Je test je advertentie al vanaf €995,-.

DOWNLOAD BROCHURE
Weergave van iemand die zich zorgen maakt. Door de campagnetest van SPRINT hoef je je geen zorgen te maken over de (onderzoeks)methode.
Door de SPRINT campagnetest krijg je snel inzicht in de waardering en het effect van je campagne.

 BEST PRACTICE

Met onze advertentietest krijg je inzicht in hoe jouw advertentie gewaardeerd wordt en welk effect hij sorteert. Wordt je advertentie een succes of slaat hij de plank volledig mis?

Twijfel je tussen verschillende versies? Zet één commercial af tegen één of meer andere versies en zie welke het beste is.

Wat levert het op?

 KPI’S

Krijg een duidelijk overzicht hoe jouw advertentietest scoort op waardering, de mate waarin deze aandacht vasthoudt, branding en de mate waarin deze aanzet tot actie. Naast onze standaard vragen is het mogelijk om maximaal drie eigen vragen toe te voegen.

Overzicht van de online agile onderzoeksapplicatie van SPRINT en de kenmerken die centraal staan in de campagnetest: enjoyment, stopping power, branding and activation intent.
Weergave van de data migration waar SPRINT gebruik van maakt om inzicht te krijgen in welke elementen van de campagne goed of juist minder goed zijn.

SENTIMENT (VIDEO/AUDIO)

Zie hoe men jouw advertentie waardeert en krijg inzicht in welke elementen ze goed of juist minder goed vinden. Je ziet niet enkel hoe elementen worden beoordeeld, maar ook waarom men iets vindt. Zo kun jij met specifieke verbeteringen aan de slag.

HOOFDBOODSCHAP EN VERBETERPUNTEN

Begrijpt jouw doelgroep de boodschap? Welke elementen worden teruggespeeld? Krijg inzicht of jouw advertentie zijn doel bereikt en welke mogelijkheden er zijn om de boodschap nog beter over te brengen.

Weergave van een wordcloud. SPRINT maakt binnen de campagnetest gebruik van wordclouds om een overzicht te geven van de elementen die de doelgroep terugspeelt met betrekking tot de hoofdboodschap van de campagne.

De voordelen:

Weergave van het dashboard van de online agile onderzoeksapplicatie van SPRINT.

 SNEL TOEGANG TOT JE DOELGROEP

Wij selecteren de juiste mensen uit jouw doelgroep.

Deze respondenten beoordelen de advertentie op een aantal criteria, waardoor je ziet hoe goed jouw advertentie scoort. Ook geven ze op detailniveau aan welke elementen ze aanspreken en welke elementen juist niet, met een onderbouwing. Zo krijg jij inzicht hoe jij de advertentie kan verbeteren.

REAL-TIME FEEDBACK

Zodra de eerste respondenten reageren kun je de resultaten direct online volgen en aan de slag gaan met de verbeteringen.

De inzichten vertalen wij naar concrete tips waarmee jij je advertentie meteen kunt verbeteren.

Demo
Weergave van de heatmap die in kaart brengt welke onderdelen van je concept goed en minder goed zijn. Van deze heatmap wordt gebruik gemaakt bij de concepttest, campagnetest, brieventest en contenttest van SPRINT.
Overzicht van de verschillende testen die vergeleken kunnen worden met de benchmarks van SPRINT.

VERSCHILLENDE UITINGEN

Deze kwantitatieve inzichten kun je vergelijken met die van andere advertenties. Is jouw uiting goed genoeg? Welke advertentie is het best? Ook kun je jouw resultaten naast onze benchmarks leggen voordat je besluit je advertentie live te zetten.

Demo

CASE STUDY

Lees meer