Merk

Agile Brandtracking

Met de Agile Brand Tracker krijg je inzicht in de positie van je merk over een bepaalde periode. Op basis van de resultaten ontdek je waar je staat ten opzichte van de concurrenten en hoe je scoort op de benchmark. Inzichten worden gekoppeld aan campagnes en andere marketing- en communicatie-uitingen.

SPRINT adviseert de Agile Brand Tracker wanneer je wilt toetsen of je in de goede richting zit met je merkstrategie en bij het monitoren van campagnes. Het is een geautomatiseerde, gestandaardiseerde en slimme manier van merkbekendheid meten. Met de inzichten speel je eenvoudig in op veranderingen en maak je betere beslissingen voor merkgroei.

“Kwantificeer het effect van jouw campagnes”

Werkwijze Agile Brand Tracker

De Agile Brand Tracker bestaat uit een algemeen deel en een merkspecifiek deel. De algemene vragen worden één keer voorgelegd aan de doelgroep en de merkspecifieke vragen per merk, voor inzicht in imago-aspecten en merkwaarden.

Extra module: Campagne effect meting

Met de Agile Brand Tracker krijg je inzicht in jouw merkpositie op basis van customer insights. De inzichten dragen bij aan het effectief inrichten van marketingactiviteiten, zodat je naamsbekendheid toeneemt. Voeg de campagne-effect module toe en maak gebruik van 5 extra standaardvragen.

Inzichten na Agile Brand Tracker

Met de Agile Brand Tracker werk je toe naar een hogere merkbekendheid. Je ontvangt inzichten in je merkpositie en campagnes vanuit de gewenste doelgroep en concreet advies voor verbeteringen. Je krijgt onder andere antwoord op de volgende vragen:

  • Wat vindt je doelgroep van jouw merk?
  • Hoe scoort je merk ten opzichte van concurrenten?
  • Op basis waarvan overweegt je doelgroep jouw merk?
  • Hoe maak je campagnes effectiever?
  • Met welke verbeteringen zorg je voor een hogere merkbekendheid?
Interesse? Vraag een demo aan