We mochten een videotest doen voor de paascommercial van Jumbo

Met Pasen voor de deur wilde Jumbo er zeker van zijn dat hun paas tv-commercial aansluit bij hun publiek. Daarom deden we een videotest voor Jumbo.

Met deze test konden ze vier key performance indicators (KPI’s) meten: enjoyment, stopping power, branding en activation intent. Daarnaast bekeken we of de hoofdboodschap van de commercial begrepen werd door de kijkers. Jumbo kon hun resultaten vergelijken met onze benchmark om zo beter inzicht te krijgen in de effectiviteit van hun commercial.

Binnen enkele uren hebben we Jumbo voorzien van waardevolle inzichten, gepresenteerd in een overzichtelijk dashboard. We zijn blij dat we hen op een snelle en eenvoudige manier hebben kunnen helpen met het verkrijgen van inzichten!

Wil je ook je videocampagnes verbeteren? Met onze videotest krijg je op een snelle en makkelijke manier inzicht in de performance van je commercial. Plan een demo met één van onze collega’s om erachter te komen hoe wij je kunnen helpen met het optimaliseren van je videos en andere uitingen.