MERK OPLOSSING

Slogan Test

Heeft je slogan het gewenste effect? De juiste tagline kan een cruciale rol spelen in hoe consumenten jouw merk zien. Een sterke tagline kan brand awareness vergroten, zorgen voor geloofwaardigheid en klanten overtuigen om jouw producten of diensten te kopen. Maar als jouw slogan niet resoneert met jouw doelgroep, kan dit juist ten koste gaan van het succes van jouw merk.

Sluit je slogan aan bij je merk?

SPRINT’s slogan test helpt je om de effectiviteit van jouw tagline te meten. Onze test beoordeelt wat consumenten van jouw tagline vinden op het gebied van relevantie, aantrekkelijkheid en onderscheidend vermogen. Ook onderzoeken we hoe goed de tagline aansluit bij jouw merk en of het consumenten overtuigt om actie te ondernemen.

Bij onze slogan test gebruiken we een benchmark om jouw resultaten te vergelijken met andere taglines. Hierdoor bieden we je waardevolle inzichten om jouw tagline te verbeteren en beter te laten resoneren met jouw doelgroep.

SPRINT staat klaar om jou te helpen taglines te creëren die jouw merk versterken en opvallen in een competitieve markt. Boek vandaag nog een demo met ons om meer te weten te komen over onze tagline test en om direct aan de slag te gaan!

Interesse in de tagline test? 

TAGLINE TEST

Razendsnel een slogan van
je merkcampagne valideren

Voor een internationale merkcampagne met de slogan ‘’Let’s Go!’’ wilde MediaMarkt weten hoe consumenten dachten over het Engels taalgebruik in Fransstalige regio's. Traditioneel denkt men dat in deze regio’s alleen Frans acceptabel is.

Via onze tagline test kon MediaMarkt razendsnel een datagedreven beslissing nemen. Samen met één van de SPRINT onderzoekers werd deze test opgezet in het platform, met Wallonië en Luxemburg als focus regio’s. Consumenten gaven hun mening over de slogan ‘’Let’s Go!’’ óf de Franse variant ‘’On y va!’’

Tagline test MediaMarkt
L
L