Oxfam Novib-kerstgeschenken

We hopen dat het jaar 2022 voor jou goed van start is gegaan. Er zijn een paar nieuwe ontwikkelingen die we graag met je willen delen. Wij zijn er enthousiast over, jij hopelijk ook!

Afgelopen december wilden we onze klanten een leuke kerstattentie geven als dank voor de geweldige samenwerking en alle tests die we voor hen mochten uitvoeren. We boden hen aan om namens hen een eenmalige donatie te doen aan mensen die echt hard hulp nodig hebben. Daarbij gaven wij hun de keuze uit drie Oxfam Novib-projecten. Vorige week is de uiteindelijke donatie vastgesteld. We zijn supertrots op het resultaat. Dit is wat onze fantastische klanten hebben gedoneerd:

 • 130 stukken zeep en hygiënevoorlichting voor gezinnen in ontwikkelingslanden
 • 200 kippen aan diverse gezinnen in Cambodja
 • 7 cursussen voor Cambodjaanse gezinnen om te leren hoe ze hun kippen goed verzorgen

2 Comments

 • Surveillance Camerawoman TTD

  Oh my goodness! Impressive article dude! Many thanks, However I am
  going through issues with your RSS. I don’t understand the reason why I
  cannot join it. Is there anyone else having the same RSS problems?
  Anybody who knows the answer can you kindly respond?
  Thanks!!

 • ScotShalf

  После кончины моего отца, я был полностью подавлен горем. К счастью, сотрудники https://complex-ritual.ru/ взяли всю организацию похорон на себя. Они деликатно и на профессиональном уровне организовали все: оформление документов, подготовку к прощанию, перевозку, захоронение. Их сострадание и внимание помогли справиться с невосполнимой утратой. Услуги оказаны на высочайшем уровне за умеренную плату. От всего сердца советую эту компанию.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *