Eye tracking in SPRINT tests

Eye-tracking is een state-of-the-art proces dat oogbewegingen van gebruikers volgt. In onze SPRINT testen gebruiken we al langer eye-tracking. Onlangs zijn de tools geüpgraded en nu kunnen we eye-tracking veel gemakkelijker, sneller en goedkoper implementeren.

De visuele efficiëntie van content, video’s, advertenties, billboards, webpagina’s, displays en verpakkingen wordt steeds belangrijker. In de regel heb je enkele seconden om de aandacht van je klant te trekken. Wanneer je eye-tracking van SPRINT gebruikt, ontdek je waar iemand kijkt en kun je de oogbewegingen volgen. Je ziet precies waar de klant naar kijkt en wanneer ze interactie hebben met je product, video’s of afbeeldingen. De resultaten worden gepresenteerd in heatmaps.

Ben je geïnteresseerd in hoe eye-tracking werkt in onze SPRINT-test? Vraag hieronder een demo aan.

Interesse? Vraag hier een demo aan