Ontdek onze nieuwe Max Diff module: prioriteren met precisie

Onze nieuwste innovatie, de MaxDiff module, is een methode om voorkeuren te rangschikken tussen meerdere items. Het helpt bij het prioriteren van keuzes door de meest en minst gewenste opties te identificeren. Onze module biedt verder:

  • On-the-Fly Analyse: dit betekent dat we tijdens het onderzoek kunnen berekenen welk item het meest en minst aanspreekt, en waarom.
  • Item Segmentatie: de items worden automatisch in groepen gedeeld op basis van hoe vaak ze samen met andere items hoog (of laag) scoren. Daarnaast kan je achterhalen welk segment van je doelgroep de voorkeur geeft aan deze groepen van items.

Deze module kan van pas komen bij verschillende tests, zoals bij een concept test, verpakkingstest en claims test. Boek een demo voor meer informatie over deze module of voeg het meteen toe aan een nieuwe testaanvraag.

Interesse? Vraag hier een demo aan