COMMUNICATIE OPLOSSING

Print / Outdoor Ad Test

Met de print / outdoor ad test kunt je print en outdoor campagnes optimaliseren voordat er nog maar een poster gedrukt is. Met deze test zie je niet alleen of je doelgroep de advertentie waardeert, maar je krijgt ook meteen concrete feedback en verbeterpunten van je doelgroep. Zo kun je op tijd aanpassingen doen en het beste uit je marketingbudget halen. 

Met de print / outdoor ad test krijg je inzicht in:

  • Waardering
  • De mate waarin deze aandacht vasthoudt
  • Branding
  • De mate waarin deze aanzet tot actie

Is jouw uiting goed genoeg om aan de wereld te tonen? Welke versie is het best? In deze test kunt je jouw uiting vergelijken met die van andere print en outdoor advertenties. Van jezelf, maar ook van de concurrent. Ook kun je jouw resultaten naast onze benchmark leggen voordat je besluit je campagne live te zetten.

Eye Tracking toepassen

In onze print / outdoor ad test kunnen we eye-tracking toepassen. Je kunt daarmee nog betere beslissingen nemen op basis van inzichten in plaats van “wat er beter uitziet”. Lees hier meer over de eye tracking methode.

 

Interesse in een Print / Outdoor ad test? 

PRINT / OUTDOOR AD TEST

Schiphol verfijnt nieuwjaarsbanner voor
Chinese reizigers na SPRINT's ad test

Tijdens de viering van het Chinees Nieuwjaar kiezen veel Chinezen ervoor om per vliegtuig naar hun familie te reizen. In deze periode streeft Schiphol ernaar om haar reizigers van Chinese komaf een gelukkig nieuwjaar te wensen met een speciaal ontworpen banner. Voordat deze echter werd geproduceerd, wilde Schiphol zeker weten of de banner wel de juiste snaar zou raken bij de doelgroep.

Om erachter te komen of de ontworpen banner reizigers aanspreekt, koos Schiphol ervoor om SPRINT een print / outdoor ad test te laten uitvoeren onder het algemeen publiek in China. Daarnaast vroegen we aan de deelnemers of ze concrete verbeterpunten konden benoemen. Welke storende elementen kon Schiphol bijvoorbeeld beter uit de advertentie weglaten?

L
L