Dankjewel voor je feedback in 2022!

Bij SPRINT hebben we 7 kernwaarden. Eén daarvan is dat onze klanten ons graag aanbevelen. Bij SPRINT hebben we 7 kernwaarden. Eén daarvan is dat onze klanten ons graag aanbevelen. Bij SPRINT hebben we 7 kernwaarden. Eén daarvan is dat onze klanten ons graag aanbevelen. Wij geloven dat jouw feedback een geschenk is: een stap dichterbij het bereiken van het doel om elke dag beter te worden.

We zijn erg trots op onze NPS-score van 76, die voortkomt uit 3 belangrijke pijlers: de flexibiliteit, professionaliteit en onze ondersteuning tijdens het opzetten van een test. Dit is de reden waarom we SPRINT een D-I-T platform noemen: we do it together.

Namens het hele SPRINT team bedankt voor je vertrouwen en de samenwerking in 2022. We kijken er naar uit om in 2023 opnieuw samen aan de slag te gaan!

Interesse? Vraag hier een demo aan