SPRINT 2023 Wrapped: de SPRINT prijs gaat naar… ๐Ÿฅ๐ŸŽ‰

Hoewel het misschien net zo leuk (zo niet leuker) is om tijdens dit jaarafsluitingsmoment onze muzieksmaak te delen, hebben we met trots en dankbaarheid besloten om jullie een korte samenvatting van ons jaar te geven:

In 2023 testte SPRINT met succes verschillende formatten, die aansluiten bij de wensen van onze klanten . Denk hierbij aan de video, print/digital, copy/tekst, radio en storyboard. Aarzel niet om contact met ons op te nemen, want we werken voortdurend aan het verbeteren en uitbreiden van de beschikbare testen.

Van alle tests die we hebben gedaan, gaat de SPRINT-prijs van 2023 naar… de all-time-favouriteย Agile Brand Tracker! Deze wordt op de voet gevolgd door twee sterke concurrenten: de Video Ad Testย enย Concept Test, waarvan herhaaldelijk is bewezen dat ze bijdragen aan een snelle en onderbouwde besluitvorming.

Onderzoek toont ook aan datย Communicatieย de meest geliefde categorie van onze klanten is. Deze categorie bevat onze iconische advertentie testen en content testen, die jouw merkcommunicatie effectief kunnen verbeteren.

In totaal hebben we ruim 280 testen uitgevoerd met klanten uit alle sectoren en bedrijven in verschillende landen. Wij willen je graag bedanken voor je vertrouwen en steun!