branding oplossingen

SPRINT Merk testen

Snel inzicht in je merkbekendheid en -herkenning, je groeipotentie als merk en de overtuiging van je merkelementen. Door te kiezen voor onze merktesten ben je direct op de hoogte van hoe je doelgroep jouw merk beleeft en ervaart. De onderzoeksresultaten vormen de basis voor verbeterpunten en verdere optimalisatie van je merk.

Monitor de bekendheid en het imago van je merk op een eenvoudige en betaalbare manier.

storyboard testen

Met een DBA test meet je de relatie tussen je Distinctive Brand Assets en het overwegen van aankoop door de doelgroep.

Wil je een nieuwe naam testen of onderzoeken hoe een bestaande naam in een bepaalde context zou presteren? De naamtest is dé oplossing om dit snel en eenvoudig te doen.

t

Een nieuw of bestaand logo testen doe je snel en gemakkelijk met de logo test.

Ontdek de kracht van jouw slogan met de deskundige analyse van SPRINT en krijg waardevolle inzichten om de effectiviteit ervan te verbeteren.

Brand Tracker

Vergroten de nieuwe marketingcampagnes
van Danerolles de merkbekendheid?

Leg die smartphones aan de kant. Laten we met de familie eens samen bakken en échte gesprekken voeren rond de tafel. Danerolles hoopt deze missie met haar voorverpakte deegrollen waar te maken. Maar hoe staat het er eigenlijk voor met haar merkbekendheid in Nederland en haar andere landen?

Danerolles gebruikt de Agile Brand Tracker van SPRINT om te ontdekken of de marketingcampagnes invloed uitoefenen op de bekendheid van het merk in verschillende landen.

L
L

Voordelen van SPRINT

Dynamisch dashboard

In de online dashboards heb je een volledig overzicht van de resultaten en kun je als gebruiker je eigen filters en kruisingen maken.

Nauwe samenwerking

De SPRINT consultants zijn vriendelijke, enthousiaste en ervaren onderzoekers en helpen je graag bij het selecteren en opzetten van je testen.

Toegang tot inzichten

Toegang tot het platform is eenvoudig te beheren. Concentreer je alleen op je eigen testen of krijg toegang tot alle uitgevoerde testen in je organisatie.

Consument binnen handbereik

SPRINT helpt onderzoeks-, marketing-, communicatie-, merk- en UX-teams snellere, betere en meer consumentgerichte keuzes te maken.

Benchmarks en action standards

Met de SPRINT benchmark ben je in staat om datagedreven beslissingen te nemen. Je kunt, met onze hulp, je eigen action standards bepalen.